Tilbud

Sækkepude – Rød Brasilazy Medium

kr. 999,00

Brasilazy Medium Sækkepude i rød

Varenummer (SKU): BZY116M-RED Kategori:

Beskrivelse

Brasilazy Medium er 130 x 100 cm. Brasilazy sækkepuder kan bruges både ude og inde. Sækkepuden er fremstilllet af stærk og vandafvisende textil PVC, med coated indvendig og blød og smidig udvendig. Sækkepuder former sig helt efter personer der bruger sækkepuden, det giver optimal komfort og skønt afslappende.

Brasilazy Medium sækkepude er perfekt til steder hvor pladsen er begrænset. Brasilazy Medium kan bruges hygge, slappe af på, sove på, sidde på, til lounge område, brug fantasien alle har en favorit måde at sidde eller ligge på sækkepuder. Børn er f.eks. helt vilde med netop denne sækkepude i Medium size.

Find din helt egen favorit måde at side og ligger på i en Brasilazy sækkepude. Brasilazy sækkepuden former sig altid helt efter personer som bruger sækkepuden, det er ganske enkelt derfor den er så eftertragtet.

Brasilazy er fyldt med ægte komfortable krøyerkugler, specielt fremstillet til kvalitets sækkepuder og sækkestole, hvor kugler udvider sig igen, og så er de sundhedsvenlig fremstillet.

Brazilazy sækkestol i fuld størrelse er på 180 x 140 cm. Fyldt med 400 liters ægte krøyer kugler. – Brasilazy Medium sækkepude har størrelsen 100 x 130 cm. Fyldt med 150 liters ægte krøyer kugler.

Køb Brasilazy sækkepude næste gang du har brug for en skøn og sjov gaveidé.

Yderligere information

Vægt 20005 kg