Tilbud

Oliven Grøn Brasilazy Medium Sækkepude

kr. 999,00

Brasilazy Medium Sækkepude i oliven grøn

Varenummer (SKU): BZY011M Kategori:

Beskrivelse

Brasilazy Medium er 130 x 100 cm. Fyldt med ægte komfortable krøyerkugler, specielt fremstillet til kvalitets sækkepuder og sækkestole, hvor kugler udvider sig igen, og så er de sundhedsvenilg fremstillet.

Sækkepuden er fremstilllet af stærk og vandafvisende textil, med coated indvendig og blød og smidig udvendig. Fyldt med 150 liter ægte sundhedsvenlige krøyerkugler.

Brasilazy Medium er perfekt til steder hvor pladsen er begrænset. Sækkepude til unikke steder, og børn fortrukkende sted når de skal hygges foran TV’et. Baby sækkepude til børneværelset til leg og hygge. En super sækkestol for teenagerpiger.

Brasilazy Medium kan bruges til lounge område, hygge, slappe af på, sove på, sidde på, det er kun fantasien der sætter grænser. Alle har altid sin helt egen favorit måde at side og ligger på i en Brasilazy. Brasilazy sækkepuden former sig altid helt efter personer som bruger sækkepuden, det er ganske enkelt derfor den er så eftertragtet. Læs også om Brazilazy sækkestol i fuld størrelse på 100 x 140 cm.

Yderligere information

Vægt 20005 kg