Tilbud

FairTrade hængekøje som gaveidé

kr. 0,00

Maya hængekøjer fra Mexico er håndfremstillet i små landsbyer på Yucatan halvøen, hvor kunsthåndværker har traditionen for at væve hængekøjer. Hængekøjer er blevet vævet med stor omhug fra generation til generation gennem århundrede. Det er den specielle form for komfort og velvære, der opleves når nogle sidde og ligger i disse helt specielle fremstillede hængekøjer.

Varenummer (SKU): J7 Kategori:

Beskrivelse

Disse mexicanske hængekøjer er noget helt for sig selv inden for hængekøje verdenen. De er behagelig og for mange er det svært at sætte ord på hvorfor disse hængekøjer er noget helt specielt. Velvære og den absolutte mulighed for total afslapning er med til at skabe den unikke følelse når nogle ligger i disse mexicanske hængekøjer i fint vævet bomuldsnet.

Hængekøjer er fantastisk til en person men der kan sagten være mange i på samme tid. Smidig, velvære og fantastisk skøn at sove. I hængekøjen kan der sagtens være både 1, 2, 3, 4 og 5 personer. Hængekøjen former sig ganske enkelt efter dem som er i hængekøjen.

Fremstillet af fint bomuldsnet. Hvor endesnore er af nylon.
Fremstillet i Maya landsbyer i Mexico efter Fair Trade Princip.

Maya hængekøje fra Mexico håndfremstillet i små landsbyer på Yucatan halvøen, hvor kunsthåndværker traditionen for at væve hængekøjer har været helt unik fra generation til generation gennem århundrede. Det er den helt specielle form for komfort og velvære der erfares når nogle sidde og ligger i disse helt specielle fremstillede hængekøjer.

Kunsthåndværk FairTrade hængekøje

Hver enkelt hængekøje anvendes som lækkert brugskunst i Danmark, samtidig med at hængekøjen er med til at skabe en stabil indtægt for en familie i mayakulturen. En hængekøje er en unik gaveidé hvis du ikke selv er indstillet på at bruge en hængekøje. 

Yderligere information

Vægt 1750 kg